De behandelingen

van Kiaora Fysiotherapy bestaan met name uit: mobiliseren, massage, oefentherapie,en het begeleiden bij sport. Mocht het nodig zijn, dan kom ik aan huis. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een ledemaat zoals knie of schouder maar ook bij fibromyalgie of artrose bent u bij mij aan het juiste adres. Samen met jou stel ik een behandeling op. Twijfelt u over een klacht die u heeft, of u op het juiste adres zit, dan kunt u ons altijd mailen.  Meldt u gerust aan via het contact formulier.

Werkwijze

Wanneer u een klacht ervaart kunt u contact met ons opnemen via email (info@kiaora-fysio.nl) of bellen ( 06-11423808 ). Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren op een doorde weekse dag. Maandag zijn wij gesloten maar zullen wij bereikbaar zijn om afspraken in te plannen, u kunt ons dan het beste mailen.

Wanneer u komt zonder verwijsbrief zullen wij een Screening moeten uitvoeren om te kijken of deze klachten pluis of niet pluis zijn. Dit gebeurt in de intake. Wanneer u via de huisarts een verwijzing krijgt geld alleen een intake.

Wij streven ernaar om de eerste behandeling een uur te plannen. Elk volgende behandeling daarna is 30 min. In de eerste behandeling gaan wij een intake doen bij u. Dit houd in dat we vragen stellen over de klachten en algemene gezondheid. Na de intake gaan we over op het onderzoek hierin gaan we de mobiliteit bekijken van de gewrichten. We kijken bijvoorbeeld ook naar de lenigheid en spierspanning in het lichaam. Hieruit komt een fysiotherapeutische diagnose. Na het onderzoek gaan we behandelen.

Bent u als sportvereniging geïnteresseerd om in contact met ons te komen dan kunt u ons ook een bericht sturen en gaan wij rond de tafel om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Met mijn sportachtergrond CIOS komt hierbij goed van pas, ik kan begeleiding bij training geven maar ook behandeling van blessures en helpen bij blessurepreventie. Ook kan er prive trainingen gegeven worden voor het hardlopen. Deze trainingen wordt gegeven door Jeanine van de Klashorst.

samenwerking

KiaOra Fysiotherapie werkt samen met acupuncturist Gita Schuit, wij werken nauw samen om een optimale behandeling van onze patiënten voor elkaar te krijgen. Wij delen de praktijk in Cothen. In mijn praktijk is voeding een belangrijk onderdeel en werkt KiaOra Fysiotherapie samen met Dietistenpraktijk Balans van Cleo van Raalte en Hanneke Achterberg.

 

Neem contact op

Praktijk