SandraSandra Achterberg

In feb 2014 startte ik mijn praktijk in Cothen. In een mooie rustige omgeving wil ik graag mensen helpen. Natuurlijk wil iedereen weten wat ik te bieden heb en waarom je juist bij mij op je plek bent. Ik werk niet alleen klachtgericht maar zie je vooral als een mens in zijn geheel. Ik bied behandelingen voor je klacht en kan daarnaast verschillende massage vormen bieden om naast het drukke leven ontspanning te bieden of de klacht te verlichten. Bij mij vind je de zorg waar je lichaam om vraagt, een individuele benadering en een luisterend oor. Dit is mijn visie en missie; mensen te helpen om te gaan met hun klachten en de klachten te verminderen. Beweging en de effecten van beweging hebben altijd al mijn aandacht. Mijn enthousiasme is groter geworden toen ik de CIOS Sportopleiding ben begonnen in 2003. Na deze opleiding ben ik de opleiding Fysiotherapie gaan volgen.

Naast de fysiotherapie opleiding ben ik veel bezig geweest met topsporters. Ik werd gevraagd voor het Belgische mannensoftbalclub team Chicaboo’s . 3 keer ben ik al meegeweest naar grote toernooien in Tsjechie, Italie en Nederland. Daarnaast hielp ik ook het nationale Engelse mannen softbal team begeleid en zo nodig behandeld. Met het Engelse team ben ik in Nederland, NieuwZeeland en Tsjechie geweest, 2 keer een EK en 1 keer een WK. In 2014 werd ik erbij gevraagt bij het dames team van Engeland om het team te versterken voor het WK. Vorig jaar heb ik de Deense dames softbal geholpen met fysio op het EK. Dit waren zeer leuke weken waarin ik veel geleerd heb.

Sinds 2015 geef ik ook zwangerschapsmassage. En zijn er meerdere leuke specialisatie mogelijkheden in de praktijk.

 

 

JeanineJeanine van de Klashorst

Ik ben afgestudeerd in 2013 als fysiotherapeut aan de Internationale Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein. Direct aansluitend heb ik achtereenvolgens op tijdelijke basis in een tweetal praktijken in Utrecht gewerkt. Hier behandelde ik zowel reguliere als sportgerelateerde klachten. De behandeling van sportklachten zoals hardloopblessures maar ook advies hoe blessures te voorkomen kan ik als mijn specialisatie beschouwen. Mijn uitdaging is om de patiënt zo snel mogelijk zonder (of met minder) klachten weer aan het werk te of aan het sporten te krijgen. Het motiveren van mensen om (meer) en verantwoord te bewegen en daarbij inzicht te geven in een verantwoorde belastbaarheid hoort daar ook bij. Uitgangspunt daarbij is dat als u wilt bewegen dat altijd met plezier gebeurt en dat plezier is natuurlijk het grootst als er geen klachten uit het bewegen ontstaan.

Ik ben enthousiast, gemotiveerd en ambitieus. Daarbij wil ik zoveel mogelijk uit mijzelf halen, in de sport als in het werk. Ik heb verder certificaten voor o.a. hardlooptrainer en voor behandeling van sportblessures van (top)sporters (sportrevalidatie). Voor alle vragen over hardlopen kan je bij mij terecht of als je je looptechniek wil verbeteren.

Mijn grootste passie naast fysiotherapie en o.a. het geven van training is het zelf beoefenen van atletiek (hardlopen). Dit doe ik op nationaal niveau en ik richt mij daarbij vooral op de langere afstanden op de weg en de atletiekbaan. Ik heb inmiddels een drietal medailles behaald op de Nederlandse Kampioenschappen. Vooralsnog loop ik afstanden tot maximaal de halve marathon. Op dit moment wil ik de aansluiting houden met de Nederlandse top en mijn droomdoel is om op de langere termijn door te groeien naar de marathon met uiteindelijk een kwalificatie voor de EK marathon.

 

Team